645 4044

Väikebussi rent

9 kohaliste mikrobusside rent

9-kohalise väikebussi rent

Kuni 9-kohalised kaasaegsed ja avarad Renault Trafic ning Opel Vivaro väikebussid on justkui loodud väljasõitude jaoks. Bussid sobivad ideaalselt nii lühemateks kui pikemateks reisideks pere, sõprade või muu väiksema seltskonnaga - olgu tegu suusapuhkusega, spordivõistluste külastamisega, sõiduga perekondlikule üritusele, ettevõtte suvepäevadele, motivatsioonireisile, ärikohtumisele, seminarile või muule firmaüritusele.

Väikebusside rent

Sõiduautolikult mugav ja ökonoomne väikebuss teeb iga reisi mõnusaks ja säästlikuks. Mikrobussidel on massiivse pöördemomendiga BiTurbo mootorid, paindlik pagasiruum, ruumikad panipaigad salongis, moodsaimad aktiivsed ja passiivsed turvasüsteemid. Esi ja tagaosa konditsioneer ning tagaosa lisaküte, tagavad juhile ja reisijatele meeldiva sõiduelamuse nii põhjamaises pakases kui lõunamaises kuumuses.

Kõik meie rendibussid on uued, kehtiva tehasegarantiiga. Bussidel on liiklus- ja kaskokindlustus ning tagatud tasuta autoabi nii Eestis kui kõikjal mujal Euroopa Liidus. Väikebussi (8+1 kohta) rentimiseks piisab B-kategooria juhiloast.

Broneerige väikebuss mugavalt ja kiiresti otse meie kodulehelt!
Olen pikemat aega Easy Car Rent püsiklient ja alati väga rahul olnud. Sain soovitud sõiduki, auto oli uusim mudel, korras ja puhas. Pakuti igati abi vajaduse korral, aga polnud kunagi vaja.
Alexander M - Germany
Leia ja broneeri auto